Bestel nu je bestelbus

23 april 2024 is het RVO loket geopend voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Maximaal €5.000,- terug bij de aanschaf van een nieuwe elektrische bestelwagen.

Lees meer »

Van der Sijs EV Charging Systems in ZE-café

De derde aflevering van de podcast ZE-café van Logistiek.nl gaat over netcongestie en de uitdagingen die dat meebrengt voor de logistieke sector. Alexis Fischer (sinds 1 februari 2024 manager Marketing & Verkoop bij Van der Sijs EV Charging Systems) vertelt daarin welke stappen je kan zetten om elektrische trucks te laden bij een beperkt gecontracteerd vermogen.

Lees meer »

Nieuwe DC satellieten gearriveerd!

De eerste batch van onze nieuwe DC satellieten en kasten voor de HPC480 zijn binnen! Altijd een mooi moment, als na veel inspanningen van onze engineers en de industrieel ontwerper het eerste tastbare resultaat in de werkplaats staat. Nu begint het afmonteren op basis van de specificaties van onze klanten. 

Lees meer »

Mobiele DC lader

Onze batterij-partner DENS heeft een eerste mobiele batterij aan Van Werven geleverd, waarin wij de DC laadoplossingen hebben geïntegreerd. De unit wordt gebruikt op bouwplaatsen waar zero-emissie wordt gewerkt en waar de netaansluiting niet groot genoeg is om het zware materieel met snelladers direct vanaf het net te laden. 

Lees meer »

Elektrische rupskraan

Vandaag hadden we "zwaar bezoek". Een elektrische rupskraan van Caterpillar kwam bij ons testladen om er zeker van te zijn dat de machine goed kan opladen in het veld, bij gebruik van onze mobiele DC laadunit.

Lees meer »

Grootste mobiele laadplein

Op de Dutch Design week (2018) in Eindhoven, reden zo'n veertig fraai uitgedoste (elektrische) Renault Zoe door de stad. Om dit allemaal mogelijk te maken heeft Van der Sijs tijdelijk het grootste mobiele laadplein van Europa neergezet.

Lees meer »

Slimme laadpaal uit Wijk bij Duurstede

Onze eerste activiteiten op het gebied slim laden, dateren van 2017. Dat dat niet onopgemerkt bleef, blijkt wel uit een artikel in het AD: "Het begon met een clubje techneuten die op vrijdagmiddag nieuwe dingen bedachten op duurzaam gebied. Nu staan de slimme laadpalen voor elektrische auto's van Van der Sijs in Wijk bij Duurstede al op zo'n twintig plekken in Nederland en zelfs op Aruba"

Lees meer »